SPØRGSMÅL OG SVAR

FAQ

KOSTER SUPPORT EKSTRA?

Hvis værktøjet ikke virker, bliver fejlen selvfølgelig rettet så hurtigt som muligt uden beregning. Hvis værktøjet driller dig eller du ikke lige kan regne ud, hvordan du får lavet lige præcis det, du gerne vil opnå, så kan vi hjælpe via vores support-klippekort. Uanset hvad, så skal du altid bare kontakte vores support-team, der sidder klar til at hjælpe dig.

KAN JEG PRØVE Good people websites GRATIS?

Ja! Du kan prøve vores hjemmesideværktøj helt GRATIS og UFORPLIGTENDE i 2 måneder.

HVAD KOSTER HOSTING?

Ubegrænset hosting og lagerplads er inkluderet i dit abonnement. En Good people websites hjemmeside må dog ikke bruges udelukkende til fildeling. Læs vores betingelser for mere information.

BLIVER MIT ABONNEMENT AUTOMATISK FORNYET?

Ja! Du modtager en faktura ca. en måned før dit abonnement udløber. Hvis du sørger for at betale den til tiden, bliver dit hjemmeside abonnement helt automatisk fornyet.

HVORDAN OPSIGER JEG MIT ABONNEMENT?

Du kan opsige dit abonnement når som helst. Skriv til support@goodpeople.dk for at opsige at opsige abonnementet. Hvis du opsiger senest 14 dage før din næste abonnementsfornyelse, vil abonnementet blive opsagt fra udgangen af din abonnementsperiode.

HVORDAN OPGRADERER JEG MIT ABONNEMENT?

I de første 2 måneder af din prøveperiode har du fri adgang til alle funktioner og kan publicere din hjemmeside, så den er online. Opgraderer du ikke til et betalende abonnement inden for 2 måneder, vil hjemmesiden være utilgængelig på nettet. Bemærk: Er hjemmesiden ikke blevet opgraderet efter de 2 måneder, vil den blive permanent lukket ned.

KAN JEG SKIFTE ABONNEMENT SENERE?

Ja! Du kan nemt opgradere fra Professional til E-Commerce - kontakt vores support-team for at høre nærmere. Det er også dem du skal kontakte, hvis du vil nedgradere dit abonnement.

SSL CERTIFIKAT

Hos Good people websites er et SSL-certifikat inkluderet i prisen!


HVAD ER SSL?

SSL står for “Secure Socket Layer” og betyder kort fortalt, at der bliver etableret en sikker (krypteret) forbindelse mellem en browser og en webserver. Man kan se på en hjemmeside, om den har SSL ved, at der i adresselinjen står “https://” og ikke “http://” foran sidens URL. Flere browsere som Firefox og Chrome viser i dag en meddelelse om, at en hjemmeside ikke er sikker at besøge, hvis den ikke har et SSL certifikat, hvilket kan skabe stor utryghed for dine besøgende. 

Med SSL bliver de personfølsomme oplysninger beskyttet mod hackere og identitetstyve, og derfor vises den som sikker i browseren. Derudover er der flere fordele i forbindelse med SEO, da Google f.eks. rangerer hjemmesider med SSL højere i søgeresultaterne.