det med småt

Vilkår og betingelser

Tak fordi du har valgt at bruge Good people websites til at lave din hjemmeside med! Herunder har vi listet de betingelser (vi vil senere referere til disse som “aftalen”), som gælder for alle, som bruger vores services, eller som besøger vores hjemmeside. Vi skelner mellem brug af vores services som privatperson (forbruger) og som erhvervsdrivende (virksomhed), og der gælder forskellige minimumsaftaleperioder. Se afsnit 2b om opsigelse.

 

Disse betingelser er nødvendige for at beskytte både dig og os, og for at gøre det muligt for os at udbyde vores services.

Ud over vores betingelser vil vi anbefale dig at læse vores fortrolighedspolitik, som gælder for alle besøgende på vores hjemmeside, samt brugere af Good people websites services (uanset om man har et betalende abonnement, eller blot er i den gratis prøveperiode på 2 måneder).

 

Good people websites (Good people websites, vi eller os)

BORNHOLM //
Stenbrudsvej 11
3730 NEXØ
DENMARK

E-mail: info@goodpeople.dk

Brugeren eller abonnenten (altså "dig") skal være over 18, på det tidspunkt hvor du opretter en konto og accepterer denne aftale.

Når du køber et abonnement hos mono.net, accepterer du de til enhver tid gældende salgs- og leveringsbetingelser, der regulerer forholdet mellem dig og os.

 

1. LEVERING, FAKTURERING OG TILMELDING TIL BETALINGSSERVICE

Når du har gennemført din bestilling for et betalende hjemmeside- eller webshop-abonnement, kan du logge ind på dit website med dit brugernavn og din adgangskode. Overblik over dine abonnementer, samt dine domæner og e-mail-konti, sker via support@goodpeople.dk. Alle fremtidige fakturaer fra Good people sendes elektronisk til den e-mailadresse, du har knyttet til din konto hos os.

Dit abonnement fornyes automatisk med en ny abonnementsperiode umiddelbart efter fristen for dit opsigelsesvarsel udløber.

Du er selv ansvarlig for at give os besked om ændring af e-mailadresse, som er tilknyttet din konto hos os, så vi nemt kan kontakte dig, hvis der skulle opstå problemer med betalingen af dine regninger. Derved undgår du, at de abonnementer, du har købt, ophører med at eksistere grundet manglende betaling, og at dit indhold derved bliver slettet.

1.a Fortrydelsesret 

I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14-dages fortrydelsesret ved onlinebestillinger. Dog er der ikke fortrydelsesret på skræddersyede løsninger, såsom domæner og hjemmesider, da disse er unikke og tilpasses hver enkelt kunde. For at kunne yde en hurtig levering af de bestilte services hos mono.net, vil vi oprette og levere det bestilte straks efter at have modtaget din bestilling. Du accepterer derfor ved afgivelse af din bestilling, at en eventuel fortrydelsesret automatisk ophører, så snart mono.net har påbegyndt oprettelse og/eller bestilling/betaling af den bestilte ydelse evt. gennem en tredjepart.


2. BETALING, VARIGHED OG OPSIGELSE

2.a Gratis prøveperiode

Du kan gratis afprøve Good people websites' hjemmesideværktøj, og lave din egen hjemmeside uden at skulle oplyse andet end din e-mailadresse. I de 2 måneder, hvor vi tilbyder en gratis prøveperiode, har du adgang til alle værktøjets funktioner. Når din gratis prøveperiode er udløbet, og såfremt du ikke har opgraderet til et betalende abonnement, vil hjemmesiden blive suspenderet, og dermed ikke længere være aktiv online. 

2.b Opsigelse af betalte abonnementer
Et abonnement løber i 12 måneder. Abonnementer kan til enhver tid opsiges. Dog skal dette ske med 14 dages varsel inden den næste forlængelse af abonnementet.
Det vil sige, at hvis du starter dit abonnement den 1. januar 2018, og ønsker at opsige dette, skal du opsige abonnementet før 17. december 2018 da abonnementet ellers bliver forlænget med endnu et år den 1. januar 2019.
Du kan opsige dit abonnement til enhver tid ved at gå kontakte support@goodpeople.dk
Et abonnement kan kun opsiges fra den e-mailadresse, der er tilknyttet kontoen for det abonnement, som du ønsker at opsige. Bemærk: Manglende betaling anses ikke som opsigelse af et abonnement.
Bemærk også, at du ved opsigelse ikke vil blive refunderet for resterende tid på abonnementet, medmindre vi i henhold til lovgivningen er forpligtet hertil (eventuelle engangsydelser som f.eks. domæner og e-mails tilbagebetales ikke).
Efter abonnementets udløb som følge af en opsigelse vil du ikke længere have adgang til at tilgå og/eller hente indhold, herunder tekst og billeder tilføjet eller skabt gennem vores services.


2.d Betaling af abonnementer
Alle abonnementer skal betales forud. Hvis en betaling ikke er gennemført, uanset årsag, vil du modtage en e-mail, og blive bedt om at gennemføre betalingen så hurtigt som muligt. I tilfælde af at du ikke hurtigst muligt betaler dit udestående, vil det pågældende abonnement blive suspenderet/være inaktivt, indtil udestående regning er betalt. Hvis betalingen ikke er afsluttet senest 90 dage efter den første meddelelse, vil det pågældende abonnement blive lukket uden yderligere varsel, og den pågældende hjemmeside vil blive nedlagt.

2.e Mulighed for genskabelse af lukkede abonnementer
Det kan være muligt at genskabe en hjemmeside eller webshop i op til 12 uger efter lukning af abonnementet, da vores udbyder gemmer en backup af lukkede hjemmesider i mellem 1-12 uger. Vi kan dog ikke garantere at en sådan genskabelse er mulig. Hvis det er muligt for os at genskabe en lukket side for dig, vil det koste et genåbningsgebyr på 999 kr. Et emailabonnement kan genskabes i op til 2 uger efter en lukning mod et gebyr på 999 kr., såfremt dette er muligt. Du bedes kontakte os på support@goodpeople.dk for at høre om mulighederne for genskabelse af et abonnement.

2.f Rykkerprocedure ved manglende betaling
Såfremt en regning forbliver ubetalt og resulterer i suspendering af abonnementet, kan kontoejeren blive pålagt løbende rykkergebyrer på 100kr., som har en betalingsfrist på 20 dage. Hvis hverken regning eller 1. rykkergebyr betales inden for fristen, vil der blive pålagt yderligere 100 kr. i rykkergebyr til betaling tidligst 20 dage efter 1. rykkers forfaldsdato. Hvis 2. rykker heller ikke betales efter 20 dage, vil det blive pålagt yderligere 100 kr. i rykkergebyr til betaling tidligst 20 dage efter 2. rykkers forfaldsdato.
Formår du ikke at betale udestående regninger og rykkergebyrer inden for 90 dage fra den oprindelige ubetalte regnings forfaldsdato, forbeholder vi os retten til at sende regningen videre til retslig inkasso, hvilket kan betyde ekstra udgifter. Vi kan endvidere lukke din konto hos os, samt alle abonnementer tilknyttet denne konto.

2.h Hvornår Good people websites kan opsige abonnementer
Vi kan til enhver tid opsige et abonnement med 30 dages varsel, hvis den pågældende abonnementstype ophører med at eksistere. I sådanne tilfælde vil du få udbetalt eventuel difference for den resterende periode ift. forudbetalingen.
Vi er derudover berettiget til efter eget skøn og uden begrundelse at opsige et abonnement med 30 dages skriftlig varsel. Denne varsel sendes på mail til din email (den mail som er tilknyttet din konto hos os). I sådanne tilfælde vil du få udbetalt eventuel difference for den resterende periode ift. forudbetalingen.


3. PRISER

Gældende priser er angivet ved de pågældende abonnementstyper, produkter og services her på sitet. Alle priser er eksklusiv moms.

4. ÆNDRING AF ET ABONNEMENT
Du kan til hver en tid opgradere dit abonnement til en dyrere abonnementstype, fx fra Professional til E-commerce ved at kontakte support@goodpeople.dk. Du vil ved opgradering modtage en opkrævning i overensstemmelse med den forhøjede betaling af abonnementet samt den forlængede abonnementsperiode. Startdatoen for din nye abonnementsperiode vil herefter regnes fra den dato, du opgraderer dit abonnement. Hvis du fx har tegnet et Professional abonnement den 1. januar 2017 og herefter opgraderer dit abonnement til et årligt E-commerce den 4. marts 2018, vil din abonnementsperiode fremover regnes fra den 4. marts 2018 og løbe i 12 måneder indtil 3. marts 2019.
Ønsker du at nedgradere dit abonnement fra E-commerce til Professional, bedes du kontakte vores support pr. E-mail.
Bemærk at når du har opgraderet din hjemmeside fra en gratis prøveperiode til et betalende abonnement, kan du ikke vende tilbage til den gratis prøveperiode.

4.a Ejerskab tilfalder konto-ejeren
Det er vigtigt at bemærke, at ændringer på et abonnement som fx opgradering, nedgradering, ændring i personlige oplysninger, domæneregistrering, samt opsigelse af abonnementer, kun kan foretages af den person, som er registreret som konto-ejer på den konto, hvor abonnementerne ligger. Alle ændringer af et abonnement skal foretages ved at kontakte vores support fra den e-mail, som er tilknyttet kontoen for det pågældende abonnement hos os. Din konto-e-mail er den du oprindeligt brugte, da du kontaktede os første gang. Det er dit ansvar at holde den opdateret, så vi til enhver tid kan komme i kontakt med dig angående de services, du har hos os.
Hvis der skulle opstå tvivl om, hvem der er ejeren af en konto hos os, vil ejerskabet til enhver tid tilfalde ejeren af den e-mail, som er tilknyttet kontoen (altså den e-mail som er registreret hos is. Hvis hjemmesidens formål er at markedsføre en virksomhed, og der er et gyldigt CVR-nummer registreret på den konto som hjemmesiden er tilknyttet, kan ejeren af virksomheden også få adgang til kontoen ved at sende dokumentation for ejerskabet af virksomheden til vores support.


5. DOMÆNE
I forbindelse med køb af et abonnement hos os er det muligt at købe et eller flere domæner, som kan knyttes til din hjemmeside hos Good people websites.

5.a Domæneregistrering kan ikke fortrydes
Når domænet først er bestilt, er det ikke muligt at fortryde bestillingen. Dette gælder også selv om der sker en fejlregistrering af et domæne, fx ved en stave- eller tastefejl. Læs mere i afsnit 1.a om fortrydelsesret.

5.b Dit ansvar ved domæneregistrering
Ved domænebestilling erklærer du som registrant af domænet, at du er indforstået med, at brug af domænenavnet ikke krænker tredjeparts navne- eller varemærkerettigheder, eller i øvrigt må formodes at stride mod gældende lovgivning.
Når du bestiller et domæne, registreres domænet i dit navn. Vi er ved din bestilling af et domæne blot formidler af ydelsen, og har således intet ansvar ift. registreringen af domænet. Vi kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for tab i forbindelse med oprettelse/flytning af domænenavn. Du er selv forpligtet til at kontrollere, om oprettelsen eller flytningen af domænet har fundet sted efter bestilling, og du bedes kontakte vores support på support@goodpeople.dk, såfremt dette ikke er tilfældet. Det betyder, at alle krav og reklamationer vedrørende domænet skal rettes mod tredjepartsleverandøren med mindre andet er aftalt.

5.c Bestilling og levering
Når du tilkøber et domæne, kan der gå op til 5 hverdage, og i visse tilfælde længere, fra bestillingen er afgivet, til domænet er endeligt registreret og kan bruges til din hjemmeside eller webshop.
Vi tager forbehold for, at domæner som til os er oplyst som værende ledige og dermed registrérbare, ikke nødvendigvis er det. Dette skyldes, at tilbagemeldinger på domæne-forespørgsler hos de respektive TLD-administratorer (Top Level Domain administratorer) vi samarbejder med, kan forekomme mangelfulde.


6. DRIFTSSIKKERHED

Vi forbeholder sig retten til uden varsel at begrænse eller indskrænke adgangen til en Good people websites -konto, eller omfanget af de ydelser, som indgår i et abonnement, i det omfang vi anser sådan begrænsning for nødvendig af hensyn til drifts- og/eller sikkerhedsmæssige forhold.


7. SUPPORT
Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser hurtigst muligt, men bemærk, at der kan gå op til 2 hverdage (lør-søndage samt helligdage ikke inkluderet) ved henvendelser vedrørende support. Dette betyder for eksempel, at hvis du henvender dig en fredag, kan du forvente svar senest den efterfølgende tirsdag. Hvis du henvender dig en mandag, kan du forvente svar senest onsdag. Alle henvendelser til supporten skal ske via email til support@goodpeople.dk.

7.a Vi supporterer ikke brugerdefineret kode
Bemærk - Good people websites yder ikke support på brugerdefineret CSS og HTML. Vi anbefaler derfor, at du kun gør brug af brugerdefineret CSS og HTML, hvis du selv har erfaring med kodning, eller kan få hjælp fra en tredjepart med opsætning og administrering af koden. Bemærk at vi ikke vil løse eventuelle fejl forårsaget af brugerdefineret CSS og HTML på din hjemmeside.

7.b Mono yder ikke support på 3. parts services
Bemærk at vores support kun supporterer vores egne services - det vil sige dine hjemmesideabonnementer, emailabonnementer (webmail), og domæner hostet igennem os.
Dette medfører, at hvis du eksempelvis gør brug af tjenester som Google Analytics, Google Adwords, Mailchimp, Bullsender, eller Cybersmile, skal du kontakte de respektive services’ supportafdelinger, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du har købt et eller flere emailabonnementer igennem os, yder vi naturligvis altid fuld support på din webmailservice, som er den service, du køber igennem dit abonnement hos Good people websites. Det er også muligt for dig at sætte dine emailabonnementer op via forskellige emailklienter, men bemærk at vi ikke yder support på hverken opsætning og administrering af emailklienter på hhv. computer, tablet og mobil (fx Outlook, iCal, Thunderbird), da disse ikke er services vi tilbyder, men tredjepartsservices. Oplever du problemer med opsætningen af dine emailklienter, anbefaler vi, at du kontakter den pågældende emailklients supportafdeling.


8. PERSONDATA
Good people websites er overfor dig databehandler for de personoplysninger, som du opbevarer og i øvrigt behandler på Good people websites. For behandling af dine personoplysninger er aftalt følgende: Begge parter skal løbende gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der opfylder kravene i Forordning 2016/679 (”Forordningen”) for at sikre beskyttelse af de registreredes rettigheder.
Vi skal overholde og opfylde kravene i artikel 28 i Forordningen, herunder mod sædvanlig timebetaling, yde dig den i artikel 28 anførte bistand og stille oplysninger og nødvendig dokumentation til rådighed for dig, så du kan føre tilsyn med vores overholdelse af kravene i artikel 28, herunder ved at give mulighed for og bidrage til revision og audit.
Hvis du benytter dig af fjernsupport, skal vi i samarbejde med dig forsøge at begrænse adgangen til dine data mest muligt, herunder i fællesskab påse, at brugersupport leveres ved behandling af færrest mulige af dine data.
Vi skal have ret til for egen regning og risiko, at anvende underleverandører, der også behandler dine personoplysninger. Vi skal ved påtænkte skift af en underleverandør eller anvendelse af en ny underleverandør skriftligt underrette dig, mindst 30 dage før det påtænkte skifte/ny underleverandør. Du har ret til at komme med indsigelser mod det påtænkte skift/ny underleverandør. Du kan finde en liste over alle underleverandører i vores Fortrolighedspolitik afsnit 4a.
Vi påser at alle underleverandører opfylder kravene i artikel 28 i Forordningen og forpligtelserne i dette afsnit. Vi må ikke uden din skriftlige forudgående tilladelse overføre dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS.
Al behandling af dine personoplysninger sker i henhold til din dokumenterede instruks. Den dokumenterede instruks udgøres dels af disse betingelser, så de behandlinger der er nødvendige for at mono.net kan opfylde indgåede aftaler med dig, kan udføres, og dels af de særskilte instrukser, som du måtte give til os.
Hvis du ikke instruerer os om andet, så er vi berettiget og forpligtet til at slette dine personoplysninger senest 3 måneder efter, at forretningsforholdet mellem parterne er endeligt ophørt.


9. MISLIGHOLDELSE
I tilfælde af væsentlig misligholdelse af aftalen forbeholder vi os retten til at ophæve aftalen - helt eller delvist - ved eksempelvis lukning af dine abonnementer. Som væsentlig misligholdelse betragtes enhver tilsidesættelse af de forpligtelser, der påhviler dig i medfør af nærværende betingelser.
Såfremt vi ikke kan komme i kontakt med dig, kan vi uden varsel stoppe med at levere yderligere ydelser i henhold til denne aftale. Det er dit eget ansvar at sikre, at dine kontaktoplysninger altid er opdateret for at undgå lukning af dit abonnement. Se også betingelsernes afsnit 1.


10. ANSVAR OG ERSTATNINGSKRAV
Nedenstående ansvarsfraskrivelse gælder medmindre andet følger af ufravigelige regler indenfor dansk ret.
Vi fraskriver os enhver skade og ethvert tab, som du måtte lide i forbindelse med dit abonnement, herunder brug af eller manglende mulighed for adgang til din konto hos os, uanset den nærmere baggrund herfor, medmindre vi har handlet forsætligt til skade for dig eller groft uagtsomt.
Der tilstræbes en oppetid på 100%, men vi påtager os intet ansvar for eventuel nedetid. Der tages endvidere forbehold for, at der ved vedligeholdelse og opdatering af vores servere, systemer og andet software kan forekomme nedetid. Ci bestræber os dog på at holde nedetiden på et minimum.
Vi fraskriver os således ansvaret for direkte tab og indirekte tab, herunder driftstab, følgeskader, tab af data og genetablering af data.
Hvis Good people websites skulle blive holdt ansvarlig for dit brug, er ansvaret begrænset til et beløb svarende til den betalte abonnementspris for den gældende abonnementsperiode, som har været påvirket af nedetiden.
Bemærk at du selv er ansvarlig for at holde dine loginoplysninger private. Videregivelse af loginoplysninger kan føre til misbrug, og vi står ikke til ansvar for at dække eventuelle omkostninger forbundet med dette.
Vi fraskriver os ethvert ansvar for, at designskabeloner stillet til rådighed for dig til etablering af hjemmesider og webshops overholder generelle lovgivningskrav samt specifikke lovgivningskrav relevant i forhold din løsning.


11. OVERDRAGELSE

Vi er berettiget til helt eller delvist at overdrage dit abonnement, samt dine rettigheder og forpligtelser efter nærværende betingelser til tredjemand.


12. ÆNDRING AF FORRETNINGSBETINGELSER OG PRISER
Vi forbeholder sig retten til at foretage prisændringer på de forskellige abonnementstyper, samt til at opkræve betalinger for ydelser og produkter, som tidligere har været gratis. Dog kan prisændringer på eksisterende abonnementer først træde i kraft ved fornyelse eller forlængelse af en abonnementsperiode, således at du har mulighed for at opsige dit abonnement, inden en prisændring træder i kraft.
Vi er berettiget til at ændre vores forretningsbetingelser på ethvert givent tidspunkt uden varsel. Du er selv ansvarlig for at være bekendt med de til enhver tid gældende betingelser og priser, der fremgår af www.goodpeople.dk.


13. LOVVALG

Enhver uoverensstemmelse, der måtte udspringe af nærværende aftale, skal afgøres efter dansk ret med Københavns Byret som rette værneting. Lovvalgsreglen omfatter ikke dansk rets internationale privatretlige regler eller andre regler, som fører til anvendelsen af andet end dansk ret.


14. BRUGSBETINGELSER
14.a Opdaterede oplysninger
Du forpligter dig til at give korrekte og fyldestgørende oplysninger i forbindelse med oprettelsen af dit abonnement hos os. Du accepterer i den forbindelse at modtage juridisk bindende meddelelser via den oplyste mailadresse. Det er dit ansvar løbende at holde os opdateret omkring dine kontaktoplysninger, således at vi til enhver tid kan kontakte dig. Manglende opdatering af dine oplysninger anses som en væsentlig misligholdelse fra din side.

14.b Brug af designskabeloner
Vi stiller en række designskabeloner til rådighed for dig på en ikke eksklusiv basis. Vi har alle rettigheder til disse designs, uafhængigt af om den enkelte skabelon er modificeret eller ej. Du er således ikke berettiget til at kopiere eller distribuere disse skabeloner, hverken kommercielt eller ikke kommercielt. Hvis vi ser os nødsaget til at ændre eller fjerne et eller flere designskabeloner, er vi ikke ansvarlige for eventuelle tab (direkte eller indirekte), som du måtte lide som følge heraf, ligesom vi i øvrigt ikke er ansvarlig for fejl eller mangler i skabeloner eller adgangen til disse.

14.c Brug af ulovligt materiale på hjemmesiden
Det er ikke tilladt at benytte Good people websites til distribution af ulovligt materiale, herunder materiale som du ikke har ret til at offentliggøre eller lagre. Det gælder både billeder, film, links, tekster mm. Ligeledes må de sider, du laver i vores hjemmesideværktøj ikke indeholde anstødeligt materiale, herunder pornografi, pornografiske billeder, "hadesider", og i øvrigt indhold, som vi på egen hånd vurderer til at være anstødende. Sådanne sider vil automatisk blive lukket uden varsel - uanset om du er betalende kunde eller ej, og uanset om det alene er dig, eller et antal personer, der har adgang til materialet. Vi er ikke forpligtiget til at tilbagebetale dit abonnement, såfremt din side lukkes grundet anstødeligt eller ulovligt materiale. Du alene er ansvarlig for alt indhold (information, data, tekst, software, musik, lyd, fotografier, grafik, video og andet), som du placerer på din Good people websites hjemmeside, samt at dette ikke er i strid med dansk eller international lovgivning. Vi kontrollerer ikke indholdet på din side og er ikke ansvarlig for kvaliteten og lovligheden af dette.

14.d Brug af lagerplads og trafik
Vi forbeholder sig retten til at fjerne indhold som .zip, .MP3, .jpg og lignende, såfremt disse belaster vores servere i urimelig grad. Hensigten med Good people websites er ikke at fungere som en ekstern lagring af større mængder filer til fri download eller visning. Bemærk at vi ikke tilbyder FTP-adgang.
Hos Good people websites er der som udgangspunkt fri trafik og ubegrænset lagerplads inkluderet i et betalende abonnement. Dette betyder, at du ikke betaler en ekstra afgift for mængden af anvendt data til og fra vores services, samt for mængden af brugt lagerplads. Dette forudsætter dog en normal trafikafvikling og brug af lagerplads. Såfremt trafikafvikling og brug af lagerplads overstiger normalafvikling/normal brug af lagerplads, kan dette belaste servernes ressourcer, og således være forstyrrende for andre Good people websites -kunder. Bemærk at vores services er udviklede til at supportere markedsføringen af små virksomheder på nettet, og er således tilpasset disses behov. Derfor regnes eksempelvis brugen af vores services til fildelingstjenester og streamingtjenester som ulovlig brug.
Såfremt din trafikafvikling og brug af lagerplads er forstyrrende for andre Good people websites -kunder, forbeholder vi os retten til at lukke for den pågældende service - som f.eks. din hjemmeside - omgående og uden varsel, eller til at opkræve en særskilt afgift for normalafvikling/brugt lagerplads, der ikke er forstyrrende for andre kunders brug. Vi forbeholder os enerådigt retten til at vurdere, om en sådan overtrædelse har fundet sted, og hvorvidt det af drifts- eller sikkerhedsmæssige hensyn anses nødvendigt at lukke de pågældende services, eller at opkræve en særskilt afgift. Ved lukning af din service refunderes forudbetalt abonnement ikke.

14.e Spam, phishing eller spoofing er ikke tilladt
Indhold som anses som spam, genereret af robotter/programmer, og/eller indeholder uetisk eller uønsket kommercielt indhold designet til at drive trafik til tredjeparts-hjemmesider eller booste rangeringen på søgemaskiner som Google for tredjeparts-hjemmesider, eller som medvirker til phishing eller spoofing, er ikke tilladt. Vi forbeholder os retten til øjeblikkeligt og uden varsel at nedlægge hjemmesider med denne type indhold.
Det er forbudt at lave masseudsendelser via vores e-mailsystem. En masseudsendelse er eksempelvis udsendelse af mails til 500 (eller flere) modtagere i løbet af 24 timer. Det er ligeledes forbudt at udsende spam (uønskede) mails. Hvis det registreres, at din email er blevet brugt til masseudsendelser eller udsendelse af spam, vil din email blive spærret uden yderligere varsel. For at genåbne emailen, skal du kontakte vores support på support@goodpeople.dk. Bemærk dog at vi ikke er forpligtet til at dække eventuelle tab, der måtte opstå som følge af nedetid på e-mailen, og at vores support ikke er forpligtet til at genåbne emailen, hvis de vurderer, at den igen vil blive misbrugt til masseudsendelser.
I tilfælde af overtrædelse af betingelserne for ulovligt indhold og spammails, forbeholder mono.net sig retten til at informere de relevante myndigheder, samt til at udlevere login-informationer mv. til disse. Vi forbeholder os ligeledes retten til at opkræve betaling for forbrugt tid i forbindelse med sådan information og udlevering af login-information til relevante myndigheder.


16. ERKLÆRINGER OG GARANTIER

Som kunde hos Good people websites erklærer og garanterer du, at det indhold du bruger, udsender og distribuerer igennem vores services, er indhold, som du har fuld ret til at bruge, at det er sandfærdigt og ikke misrepræsentativt, misledende, plagierende, ærekrænkende, bagvaskende eller skadelig for nogen part. Du erklærer og garanterer også, at din brug af vores services og det indhold du skaber igennem disse ikke krænker nogen tredjeparts private rettigheder eller på nogen måde overtræder deres rettigheder, og på samme tid erklærer du, at du ikke vil overtræde nogen gældende retningslinjer for markedsføring, og at du ikke vil bruge mono.nets services eller det indhold du skaber igennem disse til ulovlige aktiviteter.